Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Múmiavilág
2014. okt. 15.
A váci Tragor Ignác Múzeum szervezésében, a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében kerül sor a „Múmiavilág” című ismeretterjesztő előadásra 2014. október 17-én, pénteken 16 órai kezdettel a Március 15. tér 19. szám alatti épületben. Pap Ildikó antropológus, a Magyar Természettudományi Múzeum Embertani Tárának vezetője által tartandó előadás alcíme: amit a múmiákról, a világ múmiáiról tudhatunk, különös tekintettel a váci Domonkos templom kriptájába betemetettekre. A program ingyenesen látogatható.
 ... bővebben » 
 
Spiró Györggyel rajtol a Váci Irodalmi Szalon második évada
2014. okt. 14.
A Váci Irodalmi Szalon Második Évad címet viselő sorozatának nyitóestje 2014. október 17-én, pénteken lesz az I. Géza Király Közgazdasági Szakközépiskola aulájában 18 órától, de érdemes kicsit korábban érkezni, mert a Margaréta Kávéházból érkező tea és Anci néni pogácsája mellett két fantasztikusan tehetséges fiatal zenész, Mészáros Eszter és Váczi Kristóf várja jazzel a vendégeket! Matkovich Ilona első beszélgetőtársa Spiró György lesz.
 ... bővebben » 
 
Januárban érkezik Vácra a tökéletes férfi
2014. okt. 11.
A váci Madách Imre Művelődési Központ ezúton értesíti a közönséget, hogy a 2014. november 29-én 19 órára meghirdetett, A tökéletes férfi című zenés irodalmi est Kulka János színházi elfoglaltsága miatt 2015. januárjában kerül megrendezésre. Az új, pontos időpontról decemberben tájékoztatja az intézmény az közönséget. A már megvásárolt jegyek visszaválthatók a Madách Imre Művelődési Központ jegypénztárában, illetve érvényesek a januári előadásra.
 
"Lumen di Lumen" kiállítás az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán
2014. okt. 11.
A „Lumen di Lumen” című kiállítást a napokban nyitotta meg Fülöpné Dr. Erdő Mária, az AVKF rektora. A kiállításon négy művész különböző technikákkal készített alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők. Bocz Beáta impozáns gobelinjei, Borza Teréz porcelánból és üvegből készült alkotásai, Orient Enikő fényt és erőt hangsúlyozó textiljei valamint Pázmány Ágnes raku technikával készült kerámiái hitelesen közvetítik a kiállítás címében kifejeződő gondolatot: „Világosságot a világosságtól”.
 ... bővebben » 
 
Erdélyi Napok Vácott
2014. okt. 10.
A váci Madách Imre Művelődési Központ együttműködve az Erdély Barátainak Közhasznú Egyesületével immáron harmadik alkalommal szervezi meg városunkban az Erdélyi Napok című programsorozatot. A három napos esemény október 16-án, csütörtökön egy, a városi középiskolákba járó diákok számára a Katona Lajos Városi Könyvtárral és Vác Város Levéltárával közösen rendezett vetélkedővel veszi kezdetét Ki tud többet Erdélyről címmel? Másnap 17 órától kerül sor az erdélyi ízeket felvonultató gasztronómiai bemutatóra a Vendégvárók Váci Egyesületének szervezésében és lebonyolításában, majd 19 órai kezdettel a Fölszállott a páva című televíziós népzenei tehetségkutató műsorban, 2012-ben különdíjat kapott Tallabille együttes koncertje tekinthető meg.
 ... bővebben » 
 
Az Olvasás Éjszakája - Egy nap a könyvekért, Vácon is!
2014. okt. 08.
Október 18-án, szombaton a könyveké és az olvasásé lesz a főszerep az immáron másodszor megrendezésre kerülő, "Az Olvasás Éjszakája" című országos eseményen. Ezen a napon a programhoz csatlakozó fővárosi és vidéki könyvesboltok - így például a váci Lyra Könyvesház is (Vác, Piac utca 1.) - izgalmas programokkal készülnek a könyvszerető látogatóknak.
 ... bővebben » 
 
Írország Hercegnője Vácra látogat
2014. okt. 01.
Mindenképpen elsöprő erejű élményre számíthat az, aki megnézi a Catherine Gallagher vezette ír sztepptánc produkciót, 2014. október 24. (pénteken), a váci Madách Imre Művelődési Központ színpadán. A Queen of the Dance az ír sztepptánc legkiválóbb táncművészeiből álló
társulat. Szólótáncosa és koreográfusa az ír nemzeti bajnok és többszörös világbajnok Catherine Gallagher, aki tagja volt a világhírű Riverdance együttesnek és megannyi vezető társulatnak, akik eme jeles műfajban szórakoztatják a közönséget.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Következő > Utolsó >>

Eredmények 241 - 248 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat